Festival locatie

DRU Cultuurfabriek

DRU Industriepark

Hutteweg 24

7071 BV Ulft

DRU Cultuurfabriek bevindt zich in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. U kunt hier de plattegrond van het DRU Industriepark bekijken en downloaden.

dru_ip_logo_rood_rgb-klein-website-1
Auto

Indien u met de auto van buiten Ulft komt, kunt u de bruine toeristische bordjes volgen met daarop ‘DRU Industriepark’. De twee hoofdingangen aan de Frank Daamenstraat zijn te herkennen aan de zuil met het DRU Industrieparklogo. Op het park zelf zijn gratis parkeerplaatsen en een uitgebreide plattegrond. Via de Hutteweg is het DRU Industriepark uitsluitend per fiets bereikbaar.

Openbaar vervoer

De DRU Cultuurfabriek is bereikbaar per openbaar vervoer. Buslijn 28 (Doetinchem – Gendringen) rijdt ieder half uur en ieder kwartier in de ochtend- en middagspits op doordeweekse dagen. U kunt uitstappen bij bushalte DRU Industriepark.

’s Avonds en in het weekend is de DRU Cultuurfabriek ook bereikbaar met lijn 40 (Dinxperlo – Terborg – Doetinchem). Deze bus rijdt dan via Ulft en Bontebrug. U kunt uitstappen bij bushalte DRU Industriepark. In Terborg heeft u een goede aansluiting op de treinen van Arnhem en Winterswijk.