Masterclass

Masterclass
Ben je als docent op zoek naar nog meer kundigheid om je leerlingen voor te bereiden op deelname aan het JAFA-festival? Dan kun je een masterclass ‘Film maken’ volgen bij filmmaker Jorn Snelting. In deze masterclass vertelt Jorn je alles over wat er komt kijken bij het maken van films, maar ook ga je zelf aan de gang. Uiteindelijk heb je voldoende kennis en vaardigheden om je leerlingen te begeleiden bij het maken van hun films.

Ben je meer op zoek naar een masterclass of workshop voor je leerlingen? Of zoek je begeleiding voor de leerlingen tijdens het maken van hun JAFA-films? Geen probleem. Daarvoor kun je ook terecht bij Jorn.

Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen via  Jorn Snelting

Filmfabriek
Smaakt dat filmmaken naar meer? Dan is de filmfabriek misschien iets voor je. Begin oktober worden er op de zondagmiddagen in de DRU Cultuurfabriek filmlessen gegeven door een professionele filmdocent. In deze lessen leer je nog meer over het maken van films en ga je vooral zelf heel veel films maken met elkaar. Het schrijven van een goed script, het regisseren van acteurs en het monteren van films. Alles komt aan bod!

Nieuwsgierig? Ga dan naar www.gekkoo.nl/gekkoo-filmfabriek voor meer informatie.